Партията Възраждане и нейният лидер Костадин Костадинов бяха в епицентъпа на

...
Партията Възраждане и нейният лидер Костадин Костадинов бяха в епицентъпа на
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Властта срещу Възраждане

Партията " Възраждане " и нейният водач Костадин Костадинов бяха в епицентъпа на събитията и на 27 юни, който стартира умерено, само че и през днешния ден можем да кажем, че денят не си личеше по заранта.

Министерският съвет се опълчи на водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов с формален брифинг, а депутатът не остана задължен.

По-късно стана ясно, че Софийска градска прокуратура е възложила проверка на ДАНС и ГДБОП за закононарушение по член 162 от Наказателен кодекс против народен представител, като се допуска, че той е Костадинов.

Като стана въпрос за прокуратурата, министърът на правораздаването Атанас Славов ще предложи прекъсване на процедурата за избор на нов основен прокурор. Защо, вижте в линка.

А по здрач (НЕ)коалиционните сътрудници от ГЕРБ-СДС и  " Продължаваме промяната-Демократична България " се схванаха за (НЕ)коалиционни лидерски срещи всеки вторник. Има ли и друго от днешната помирителна среща?

На интернационалната сцена тематика №1 още веднъж беше Евгений Пригожин и частната му войска, а откакто нощес произнесе първата си тирада след събитията, съветският президент Владимир Путин приказва още веднъж и през днешния ден.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР